Mbështetur nga Konrad Adenauer Stiftung
AL / EN

Burgu Hotel “Manastiri”

blank
Emri Burgu Hotel “Manastiri”
Vendndodhja: Korçë
Viti i Ndërtimit: 1945
Viti i Mbylljes: 1953

Hotel “Manastiri” u përshtat si burg në vitin 1945 dhe funksionoi si i tillë deri në vitin 1953. Kishte një kapacitet prej 70 vetësh dhe është përdorur si qendër hetuesie dhe torturash.