Mbështetur nga Konrad Adenauer Stiftung
AL / EN

Kampe të rrethuara

21 posts
blank
Read More

Kampi i Zvërnecit

Një nga kampet e internimit për ish-kuadrot e Partisë dhe shtetit, të dënuar për veprimtari kundër udhëheqjes së…
blank
Read More

Vend internimi Tale

Sipas të dhënave të gjetura nga studiuesi Kastriot Dervishi, këtu hasim një paradoks. Talja e Lezhës, ishte një…