Mbështetur nga Konrad Adenauer Stiftung
AL / EN

Kampet e Para

30 posts
blank
Read More

Kampi i Paprit

Të internuarit u vendosën në një ngrehinë njëkatëshe në formë stalle dhe për periudhën njëvjeçare që qëndruan aty,…