Mbështetur nga Konrad Adenauer Stiftung
AL / EN

Burgu i vjetër i Durrësit “Lagja Kala”

blank
Emri Burgu i vjetër i Durrësit (Lagja Kala)
Vendndodhja: Durrës
Viti i Ndërtimit: 1945
Viti i Mbylljes: 1954

Ky burg ka funksionuar gjatë viteve  1945-1954. Sot është restauruar dhe është shndërruar në muze të familjes Mojsiu.