Mbështetur nga Konrad Adenauer Stiftung
AL / EN

Kamp-burgje

20 posts
blank
Read More

Kampi i Laçit

Kampi u krijua në vitin 1961 në Laç për ndërtimin e objekteve të këtij qyteti të ri industrial…
blank
Read More

Kampi i Tërbufit

Qëllimi i këtij kampi ishte tharja e kënetës së Tërbufit në rrethin e Lushnjës. Në vitin 1956, në…
blank
Read More

Kampi i Gosës

Punimet për kanalin Peqin-Kavajë filluan më 27 maj 1951 dhe përfunduan në nëntor 1952, duke u bërë një…