Mbështetur nga Konrad Adenauer Stiftung
AL / EN

Kampi i Maliqit: Orman-Pojan

blank
Emri Kampi i Maliqit
Vendndodhja: Orman-Pojan
Viti i Mbylljes: 1951

Kamp pune për tharjen e kënetës së Maliqit ku të burgosurit politikë punonin në kushte shumë të vështira duke përballuar njëkohësisht urinë, etjen dhe keqtrajtimin e policëve.