Mbështetur nga Konrad Adenauer Stiftung
AL / EN

Burgu “Shtëpia e Petraq Titanit”

blank
Emri Burgu “Shtëpia e Petraq Titanit”
Vendndodhja: Korçë
Viti i Ndërtimit: 1946
Viti i Mbylljes: 1954

Ky burg ka funsionuar gjatë viteve 1946-1954 dhe shërbyer si burg hetuesie.