Mbështetur nga Konrad Adenauer Stiftung
AL / EN

Rrapëz

blank
Emri Rrapëz
Vendndodhja: Rrapëz. Lushnjë

Fshat i Lushnjës i kthyer në qendër internimi pasi u prishën kampet e rrethuara me tela me gjemba. Të internuarit punonin në bujqësi dhe paraqiteshin në apel.