Mbështetur nga Konrad Adenauer Stiftung
AL / EN

Kampi te Kodra e Beut, Paskuqan

blank
Emri Kampi te Kodra e Beut, Paskuqan
Vendndodhja: Tiranë
Viti i Ndërtimit: 1948
Viti i Mbylljes: 1953

Ky kamp shërbeu për të vendosur të internuarit që punuan në bonifikim e fushës së Kamzës dhe Valiasit.

Ishte një kamp i vogël i rrethuar me tela me gjemba. Për këtë kamp nuk ka të dhënë të shumta .