Mbështetur nga Konrad Adenauer Stiftung
AL / EN

Vend internimi Fishtë

blank
Emri Vend internimi Fishtë
Vendndodhja: Fishtë

Një vend internimi, në të cilin gjatë vitit 1977 u rikthye modeli i rrethimit me tela me gjemba. Në vitin 1982, në Fishtë internohet Liri Lubonja dhe djali i saj, Agim Lubonja, pasi bashkëshorti dhe djali tjetër ishin në burg. Fqinjë kishin familjen e Fadil Paçramit, gjithashtu i burgosur politik.